fb

Harold Schonewille heeft zijn sporen reeds lang verdiend door zijn zoekende leven als een geboren dirigerende en docerend componist. Geïnspireerd door de taal van muziek en gevoed door de pianolessen die hij reeds van jongs af aan volgde gaf hij al vroeg de leiding aan diverse koren en in diverse organisaties. Hij studeerde onder andere muziekwetenschap, compositie en koordirectie om zijn muzikale vocabulaire uit te breiden. Muzikale reizen door Europa werden afgewisseld met advies en consultancy. Componeren en arrangeren werd aangevuld met leiding geven aan de grootste christelijke Creative Arts School in Nederland.

Harold houdt graag contact met uitvoerend muzikanten en geeft graag piano-, compositie en arrangeerlessen, naast zijn positie als Artistiek Directeur van Creative Arts School Elevate in Veenendaal. Hij bezit de unieke gave om jou te leren wat schoonheid is in muziek. Hij leert je dat muziek dát in zich heeft wat mensen beroert zonder dat men precies weet waarom. En hij leert jou om mensen te beroeren met het steeds meer ontwikkelen van jouw taal in de muziek.

Harold Schonewille – Pianist | Arrangeur | Componist | Dirigent | Cultureel Ondernemer

 

HAROLD SCHONEWILLE